Aarrekid on ihan lemppari!
Aarrekid* on ollut yksi lemppari merkeistämme jo tosi kauan. Rakastan sen villejä printtejä ja pidän hurjasti siitä, että kankaat on 100% luomupuuvillaa ilman elastaania. Keinokuituisista vaatteista irtoaa jokaisella pesukerralla mikromuovikuituja, joista osa päätyy vedenpuhdistamonkin jälkeen vesistöihimme kalojen ruuaksi. Siksi haluan välttää keinokuituja aina silloin, kun se on mahdollista. 

Aarrekid vaihtoi jokin aika sitten omistajaa, mutta päätyi turvallisiin käsiin! Aarrekidin osti yritys, joka omistaa tehtaan Portugalissa, jossa Aarrekidin vaatteita on tehty jo kauan. Suomalais yrityksen omistamalla tehtaalla tehdään myös monen muun kotimaisen pienmerkin vaatteet. Merkin omistaessa tehtaansa itse voidaan aina varmistua paremmin siitä, että vaatteet tuotetaan eettisesti ja vastuullisesti! 

Printit on ihanan mielikuvituksellisia ja lapsekkaita. Rakastan sitä, että vaikka esikoiseni valitsee kaupasta pääkallolippiksen, niin hän edelleen miellellään pukee myös Aarrekidin mekon. Nyt käytössä onkin ihana hattaramekko Valley*.Kokoja on löytyy nykyään 150cm asti! 

Aijemmin Aarrekidin vaatteet olivat aika naftia kokoa, mutta äkkisiltään tuntuu, että uusimmassa mallistossa omistajan vaihdoksen myötä on kiinnitetty erityistä huomiota myös tähän. 

Merkki käyttää Gots- sertifikoitua luomupuuvillaa ja tuotteilla on öko-tex standard 100 sertifikointi. Vaatteet siis värjätään väreillä, jotka ovat pienimmellekin käyttäjille turvallisia. 

Meillä vaatteita on lapsilla melko vähän, eli niitä pestään usein ja käytetään hartaasti. Aarrekidin vaatteet on kestäneet hyvin pesutahtiamme ja villiä arkeamme. 

Verkkokaupassa on nyt muuten iso osa Aarrekidin vaatteista jopa 40% alessa*, joten kannattaa kurkata! 

<3 Riina 


* Tähdellä merkityt linkit ovat affiliatelinkkejä, eli saan myynneistä provikan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti