Hillan 30% alekoodi.


Hilla, ekologinen lastenvaatemerkki


Tilasin tänään Hillan verkkokaupasta muutamat housut poikaselle. Pääasiassa Hillaa on kuitenkin tarttunut mukaan kauppareissuilla. On huikeaa, että perus Prisma kätkee hyllyjen väliin sellaista kultaa! 

Vaatteet ovat 100% luomupuuvillaa. Puuvilla kasvatetaan Kreikassa ja kankaat kudotaan ja ommellaan vaatteiksi täällä Suomessa. Värjäys tapahtuu öko-tex standard 100 hyväksytyillä väreillä ja siksi ne ovat kaikkein pienimmillekin täysin turvallisia. Tuotteilla on avainlippumerkki ja jopa kuminauhat ja vetoketjutkin on tehty Suomessa! Yritys työllistää yli kymmenen työntekijää Jyväskylässä. Kyseessä on siis monella mittarilla todellinen lähituote! 

Vaatteiden kangas on uskomattoman pehmeää. On ihanaa kietoa lapset sellaisiin materiaaleihin, jotka hellii pienten herkkää ihoa, eivätkä sisällä mitään ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. 

Hillan vaatteet ovat kestäneet meillä pesusta toiseen hyvin, vaikka olen hieman huithapeli pyykinpesijä. Miljoonan pesukerran jälkeenkin ne voi mielihyvin antaa seuraavalle. 

Vaatteiden mukana tulee pahvinen henkari, joka on ajanut asiansa meidänkin lastenhuoneen vaatetangolla. Lisää lastenhenkareita ei ole siis tarvinnut erikseen ostaa, vaikka lapsiluku on kasvanutkin. 

Hillan takana pyörii sama yrittäjä, kun Mellilläkin. Melliltä löytyy vaatteita muuten myös keskosten koossa. Muistan hyvin, kuinka kaikkein pienin esikoiseni hukkui ennen synnytystä hankkimiini vauvanvaatteisiin. Tuntui, kuin F olisi ollut pienempi ja heikompi, kuin todella oli. Onkin ihanaa, että sopivia, ekologisia ja ihoystävällisiä vaatteita löytyy keskosillekin. Sairaalassa kanyylin, nenämahaletkun ja saturaatiomittareiden keskellä kietaisubodyt oli ainoita, mitkä pystyi jotenkin vauvalle pukemaan. Mellin vaatteet näyttää olevan suunniteltu helposti puettaviksi niille kaikkein pienimmillekin keskosille. Melliltä löytyy toki vaatteita ihan pienistä aikuisille asti. 

Hillan verkkokaupassa saa 20.7.2017 asti 30% alennuksen koodilla, joka löytyy Hillan facebook sivulta. 


Hilla vaatteiden plussat ja miinukset


+ Vaateet 100% luomupuuvillaa
+ Myrkyttömät värjäysaineet
+ Unelma pehmeä kangas
+ Todellinen lähituote
+ Kukkaro ystävälliset hinnat
+Valmistettu eettisesti
+ Luomupuuvilla tuotettu Euroopassa
+ Kestää hyvin pesussa

- Prismoissa saattaa olla hieman rajallinen valikoima, mutta toisaalta verkkokaupasta sitten löytyy!


- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti