Tuhlasin surutta ihanaan Ruskovillaan

Ruskovilla silkkivilla

Yksivärisiä luonnonkuituisia legginssejä ei vaan löytynyt... Tyttö on kesän aikana venynyt pituutta hurjasti, eikä Mellin lastenkoot enää riittäneet. Aarrekidiltä olisi vielä hetken saanut kyllä kuvioituja 100% luomupuuvillaisia legginssejä, mutta halusin jotain, joka sopisi kaikkien yläosien kanssa yhteen.

Tampereen keskustasta löytyy ihana lelukauppa Miraakkeli, josta saa myös kattavasti Ruskovillan tuotteita. Myönnän, että Ruskovillan hinnat kiristää lompakkoa aika tavalla, mutta halusin helliä itseäni ja neitiäkin. Halusin jotain aitoa, enkä vain elastaanilla kyllästettyjä tuotteita.

Kauppiaat toisensa jälkeen perustelee elastaanin käyttöä kestävyydellä ja mukavuudella. Oma kokemukseni on kuitenkin ihan toinen. 100% luonnonkuituiset vaatteet kestää paremmin käytössä ja ne on myös tarpeen mukaan helpompi korjata.

Pesen vaatteitamme hurjasti, mutta Ruskovillan silkkivilla vaatteita kehotetaan lähinnä tuulettamaan. Jos vaate vaatii pesua, se pestää hellästi käsin. Pitänee opetella siis uusi tapa kohdella vaatteitamme.

Ruskovillan housut ovat "pitkät alushousut", mutta me otimme ne ihan legginssi käyttöön. Ensimmäiseen kestävyystestiin ne pääsisikin heti, sillä tyttö halusi pukea ne HopLoppiin. Toivottavasti ne läpäisee testin, sillä sen kuluttavampaa ympäristöä tuskin löytyy.

Ostin itsellenikin hihattoman silkki-villa paidan. Vaikka paidasta näkyy aavistuksen läpi, niin meinaan tätäkin käyttää ihan normi käytössä. Rintaliivejä käytän lähinnä lääkärissä, tai juhlissa. Syksyn tullen vedän yhä useammin päälleni neuletakin ja kantoliinailukin tietenkin peittää läpinäkyvyyttä.

 Toisaalta olen kyllästynyt siihenkin, että rintavarustuksen näkyminen olisi mitenkään paha asia! Pupulandian Jenni onkin kirjoittanut, että keski-eurooppalaisilla niin paljon rennompi suhtautuminen rintoihin ja nänneihin, että täälläkin olisi siitä paljon opittavaa. Vaatteet on tarkoitettu suojaamaan meitä viimalta ja tuiskulta. Se ei todellakaan ole kamalaa, vaikka rinnat näkyisikin paidan läpi! En tavitse itse tukea rinnoilleni, sillä olen hyvin pienirintainen, joten rintaliivit on itselleni juuri nyt ihan turhat.

Ruskovillan silkki-villa paidoista olisi mahtunut s-kokokin, mutta koska olen raskaana, niin halusin paidan menevän koko raskausajan. Paita on juuri sopivan pitkä, ettei vatsan kasvaminenkaan haittaa.

 Luulen, että Ruskovilla oli ihan hyvä sijoitus, vaikka hinta ensin hieman kirpaisikin. Katsotaan, kuinka muijan käy!

-Riina

2 kommenttia:

 1. Ruskovillan vaatteista tykkään kanssa! :)

  Vaikkakin tosiaan vähän hintavia ovat.

  Jäänpä lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienimmille oon hankkinu aijemmin villahaalareita, mutta nääkin oli kyllä tosi hyvät. Hintansa väärti!

   Mahtvaa, että jäit lukijaksi. Kävin myös sun blogissa ja näytti tosi kivalta! :)

   Poista