Rv 8+3

rv 8+3, lapsiluku


Ensimmäinen neuvola on vasta ensi viikolla ja myönnän, että odottavan aika on todella pitkä! Mietin välillä, että onkohan raskaus todella jatkunut alkua pidemmälle..? Jos lapsi ei syntyisikään, niin olisiko meidän lapsiluku kuitenkin jo tässä? Toisaalta, vaikka miehelleni tämä olisi jo seitsemäs lapsi, niin mulla on vielä kymmenen vuotta ihan hyvää lapsenteko aikaa. Ehkä en ole siis täysin valmis päättämään lapsiluvustamme vielä.

1,5v kuopukseni saa edelleen rintamaitoa. Myönnän, että välillä huomaan jo hieman väsyväni imettämiseen ja mietin, että olisi ihanaa pitää pieni väli, ennen kuin seuraavan imetystaival alkaa. Olen imettänyt kaikkia lapsiani yli vuoden ikäiseksi, mutta kuopus taitaa olla saanut rintamaitoa jo pisimpään. Imetyksen lopettamista hidastaa se, että pelkään olevani itsekäs. En halua jättää kuopusta vähemmälle vain sen takia, että odotan seuraavaa. En haluaisi myöntää, että lopettelisin imetystä vain siksi, että haluan pitää kehoni hetken itselläni. Imetyksen lopettamisesta on hyvin ristiriitaiset fiilikset, enkä todellakaan tiedä mitä teen.

Pahoinvointi on ollut oikeastaan jo kokonaan poissa, mutta viime yönä heräsin kesken kaiken todella kuvottavaan oloon. Oli pakko juosta vessaan ja oksentaa. Se oli ensimmäinen kerta tämän raskauden aikana...


- Riina

Raskausoireet RV 8+3


Väsymys
Iho kukkii
Tunteet heittelee
Oksensin ensimmäisen kerran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti