Rv 19+3

raskausviikko 19

Vaikka päivisin en huomaa vauvan liikkeitä, niin tuntuu huojentavalta, että tunnen ne iltaisin. Kuopusta nukuttaessa painan käteni vatsalleni ja odotan niin kauan, että tunnen jotakin. Rakenneultran odottaminen on todella paljon rennompaa, kun vauva antaa itsestään jonkinlaisia elonmerkkejä jo nyt. Kyllä siellä vatsassa joku tyyppi on!

Mies on sitä mieltä, ettei hän voi tehdä tyttölapsia, kuin 8-vuoden välein. Ha h! Niin se on mennyt vahingossa tähän asti... Hieman enemmän poika olo mullakin on, mutten kyllä mene yhtään takuuseen arvauksistani.

Supistuksia ei ole ollut nyt muutamaan viikkoon, joten olo on aika luottavainen. Teen kaikkeni, jotta 37-raskausviikkoa menisi tämän kohdalla rikki!

Oman kehon muuttuminen raskauden myötä vaatii silti aina tottuttelua. Vatsa kasvaa, mutta tavaraa kertyy mulla raskausaikana helposti myös jenkkakahvoihin ja pyllyyn. Ei sillä sinänsä merkitystä ole. Välillä vaan naurattaa, kun mietin kumpi on kasvanut enemmän vatsa, vai pylly?

Uusia raskausvaatteita ei ole vielä tarvinnut ostaa. Kuopuksen raskausaikana ostin Boobin mekon, joka toimii myös imetysmekkona synnytyksen jälkeen. Topit ja housut menee vielä hyvin päälle. Juuri kaapista kaivamani talvitakin vetoketjukin vielä mahtuu kiinni, joten tuskin mitään isoja hankintoja tarvitsee tehdä. Tosin muutamassa Nudgesta ostamassani topissani on reikä! Olin liian laiska pesemään niitä ohjeen mukaan 30-asteessa, joten se varmastikin edisti reikiintymistä. Oma moka siis! Pitää etsiä jotakin tilalle.... Ruskovilalta ostamani villa-silkki toppi on kestänyt sen sijaan käytössä tähän asti ihan hyvin. Villa on jotenkin helpompi muistaa pestä ohjelämpötilassa...

Raskausoireet: 


- Painoa tulee varmaan aika tasaisesti lisää (en tosin omista vaakaa)
- Liikkeet tuntuu jo selkeämmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti