tiistai 14. marraskuuta 2017

Lapsiperheen tavaratulva 27/365

Lapsiperheen tavaratulva


Kartoitan meidän lapsiperheen tavaratulvaa vuoden ajan. 


Näinä parina viikkona on kynnyksen yli tullut lähinnä kuluvia hyödykkeitä.... 

Toisaalta ulos on virrannut minimalismipelin myötä jo 95 tavaraa! En olisi ikinä uskonut, että saan kasaan niin montaa. Kaapit on kuitenkin käyty läpi KonMarituksen ja minimalismiin hurahtamisen jälkeen useasti. Toisaalta ehkä sitä on tullut ajan myötä tavaran suhteen kriittisemmäksikin. Haluan kantaa vain sellaista kuormaa mukanani, mistä jaksan oikeasti pitää huolta... 

Annoin muuten sittenkin taas Ecover käsitiskiaineelle mahdollisuuden. Epäilin aijemmin saavani siitä ihottumaa ja saatoin olla osittain ainakin oikeassa. Ecoverillä Käteni kuivuu tiskatessa. Jostain syystä toinen enemmän, kuin toinen. Tämän pullon jälkeen palaan takaisin Sonettiin, tai ehkä uskallan kokeilla Maria Nordinin kehittämää Sopo tiskisaippuaa. Toisaalta käytän tiskiainetta meillä yleispesuaineena ja pesen sillä kaiken lattioista- kylpyhuoneeseen. Sonett on ainakin ollut siinä suhteessa loistava! En tiedä pystyykö palasaippua samaan... Toivoisin niin, sillä onhan se hullua kuljettaa ympäri maailmaa silkkaa vettä. Nimittäin vettä nestemmäiset pesuaineet suurimmaksi osaksi ovat ja juuri siksi niihin tungetaan säilöntäaineita, joille moni herkistyy. 

Tavaratulva terveisin
<3 Riina

Lapsiperheen tavaratuluvapäivät 15-27:


1. Vessapaperia 14 rullaa
2. Housuvaippoja 80kpl
3. Wc-harja 1kpl
4. Astianpesuaine 500ml

Lapsiperheen tavaratulva yhteensä (27/365) : 


Sisävaatteet

- Mekko esikoiselle 1kpl

Ulkovaatteet

- Talvihanskat 1 pari

Kengät

-Talvikengät esikoiselle 1 pari

Koti

- Tiskirätti 1kpl
- Wc-harja 1kpl

Muut tavarat

- Lyijykyniä 2kpl
- Skräppäyspaperia 1pkt
- Rakenneultrakuvat

Kuluvat hyödykkeet: 

- Vessapaperia 34 rullaa
- Housuvaippoja 182kpl
- Pyykinpesuainetta 750g
- Imurin pölypusseja 5kpl
- Tiskiainetta 500ml

Kaikki tavaratulva postaukset löydät tästä: KLIK!

Ps. Perheeseemme kuuluu 2 aikuista ja 3 lasta. Vatsassa kasvaa myös uusi perheenjäsen, jonka laskettuaika on 16.3.2018. Mukana menossa myös kolme täysi-ikäistä lasta, jotka asuu pääsääntöisesti toisessa kodissaan, tai jo omillaan. Asumme 56m2 kolmiossa Tampereen Kalevassa. Koska mieheni ei pyri oikeastaan minimalismii, vaikkakin antaa minun toteuttaa sitä vapaasti kodissamme, niin jätän puhtaasti hänen tavaransa pois laskuista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti