Lapsiperheen tavaratulva 73/365

Kaupallinen yhteistyö: HYVINVOINNIN TAVARATALO OY *


Kartoitan lapsiperheemme tavaratulvaa vuoden ajan. 

Kirjoitin muutama päivä sitten joululahjoista, mutta nyt oli aika kartoittaa joulunajan muut tavarat. Ne keskittyi lähinnä kulutushyödykkeisiin. Tosin niissäkin kävi muutama minimalistin ja ekohörhön painajainen.... 

Puinen tiskiharja 


Rakastan kauniita käyttötavaroita, joten päätin taas hankkia meille välillä puisen tiskiharjan. En tarkistanut pahemmin sen mittoja ja tiskatessa se osoittautuikin virheeksi. Tiskiharja ei mahtunut blenderin lasimukin suuaukosta sisään! Minimalistina tietenkin ajattelen, että mitä vähemmän tavaroita, sen parempi. Nyt on kuitenkin pakko varmaan hankkia rinnalle jokin pulloharja. Toisaalta se on hyväkin, sillä kaapissa jököttää lasinen juomapullo turhanpanttina juuri siksi, etten ole voinut pestä sitä kunnolla. 

Sonett käsitiskiaine 

Sonett käsitiskiaine* on siitä hyvä, että se käy loistavasti myös yleispesuaineeksi! Pesen sillä kaiken tiskeistä-kylpyhuoneeseen. Minimalistista sieluani hivelee, kun voin karsia pullot ja purtilot minimiin. <3  Tylsää Sonetin tiskiaineessa on tietenkin se, että tuote on muovipullossa... Purkin voi kuitenkin voi pestä ja  kierrättää muovinkeräykseen. 


Sonett pyykinpesuaine *

Olen tähän asti laiskuuttani käyttänyt pyykinpesuaineena lähikaupasta saatavaa Pirkka color joutsenmerkittyä pesuainetta. Päätin kuitenkin vihdoin testata myös Sonetin*

Jauhetta ei suositella alle 40-asteen pyykeille. Olen kuitenkin 30-asteen pyykkejä pestessä liottanut pesuaineen ensin pieneen määrään lämmintä vettä, jolloin tuote on toiminut hyvin myös alemmissa lämpötiloissa. 

Pakkauksessa suositellaan myös, että jauhe lisättäisiin suoraan rumpuun, eikä pesuainelokeroon. Olen kuitenkin itse vastoin ohjeistusta laittanut sen suoraan lokeroon ja hyvin se on sieltäkin kadonnut. 

Atooppiselle ja herkälle iholleni Sonetin pyykinpesuaine* tuntuu sopivan ihan hyvin. 

<3 Riina 

Lapsiperheen tavaratulva päivät 61-73

1. Vessapaperia 24 rullaa
2, Vaippoja 80kpl
3. Tiskiainetta sonett 500ml*
4. Pyykinpesuainetta sonett 1200g*
5. Tiskiharja
6. Voipaperia  1 rulla (vahinko ostos)
7. Leivinpaperia 1 rulla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti