Raskausviikko 31 + ultra

Rv 31+0 - 31 + 6

Eri puolilla nettiä raskausviikosta 31. sanotaan, että "synnytys lähestyy". Koitan sulkea korvani siltä, sillä toivon saavani viikkoja hyvällä säkällä vielä yhdeksän lisää...

Eilen oli ultra ja kaikki on edelleen tosi hienosti! Kohdun kaulaa oli päälle 3cm, ulkosuu hieman sormelle auki, mutta sisäsuu hyvin kiinni. Ultralääkäri teki myös testin, jolla paikkojen kypsymistä voidaan jossain määrin varmentaa. Testi näytti negatiivistä, joten voi hyvin olla, etten synnytä ainakaan muutaman viikon sisällä.

Hymyilin ultrasta lähdettyäni leveästi! On loistava uutinen, ettei kohdunkaula ole lyhentynyt alle kolmeen senttiin! Se tarkoittaa myös sitä, etten joudu vieläkään pakkolepoon.

Haluasin myös uskoa, että aloittamillani maitohappobakteereilla olisi jotain osuutta siihen, ettei paikat ole tällä kertaa vielä kypsyneet ennen aikojaan. Olisi mahtavaa, jos näin pienellä ja turvallisella teolla saisi viikkoja taijottua lisää. <3 Lääkärikin totesi, että hyvin vahvatkin maitohappobakteerit ovat täysin turvallisia raskausaikana. Itse ostin siis Puhdas plus extra vahvoja maitohappobakteereja. Niiden loppuessa siirryn askelta kevyempiin. Niihin, joissa on 10 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa....

Iltapäivällä ultran jälkeen kuitenkin supisteli, Ehkä se kaikki ronkkiminen hiukan taas ärsytti, joten loppuillan otinkin sitten super varovaisesti. Päiväunet lievitti onneksi supisteluja reilusti.

Seuraava kontrolliultra on taas kahden viikon päästä. Toivon, että saan kasaan vielä hurjasti viikkoja!

<3 Riina


Raskausoireet raskausviikko 31


Hengästyn super helposti
- Välillä maatessa häntäluu kipeytyy
- Ultran jälkeen hieman supisteli
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti