Arki


Syksy on alkanut jännissä merkeissä. Vaikka lapset tuntuvatkin välillä herkiltä, kuin höyhenet, niin toivon, että kaikki se ilo, inspiraatio ja nauru jatkuu arjen keskelläkin. Toivon myös, että osaisin kuunnella herkällä korvalla ja halata lujemmin silloin, kun on tarvis. 

Arki toi mukanaan myös logistisia muutoksia. Hankimme nimittäin rattaat. Nyt 2-vuotiaalle Varpuselle emme hankkineet aikoinaan vaunuja lainkaan, sillä pärjäsimme hissittömässä talossa hyvin pelkällä kantoliinallakin. Pieninkin on ollut kannettuna tänne asti, mutta nyt tuli kuitenkin pakko rako, kun eskari ja koulu alkoi... Päädyimme Oran kaksosten rattaisiin, vaikka 5-kuinen matkustaakin vielä toistaiseksi kantoliinassa. Vauva tosin jo konttaa, istuu pitäen lattiasta kiinni, juttelee kovasti ja sanoo tietenkin mun korvaani jo "Hei" ja "Äiti" vaikka oikeasti ei varmaan sanokaan.... Muutaman kuukauden sisällä 2-vuotiaani saa vauvasta varmaankin kaverin sisarusrattaisiin. Toivottavasti sopu sijaa antaa...

goodio kaurasuklaa kahvihetki


Näin syksyisin hankin uusia sivuja muistikirjaan. Raivaan tilaa kaappeihin ja mieleeni. Pysähdyn ja hiukan haaveilenkin. Olen yrittänyt tehdä tilaa taas mm. meditoinnille. 

Kaappeja siivoan pari kertaa vuodessa tarkemmin. Samalla kirjaan puutteet ylös hankintalistalle. Vaikka pyrinkin itse minimalismiin, niin isossa perheessä poistettavaa ja hankittavaa tulee aika ajoin aina. On silti ihanaa, ettei siihen suohon enää huku! Kaikella on oma paikkansa ja kaikki on tarpeen tullen hallittavissa. Myönnän, että rakastan sitä! Vaikka itse olenkin välillä hieman sotkuinen, kömpelö ja saan helposti aikaan kaaosta, niin hallinnan tunne on ihanaa! Kuvittelin, etten koskaan pysty olemaan niin järjestelmällinen, kuin haluaisin, mutta pystyn siihen kyllä, kun pidän asiat tarpeeksi simppeleinä. 

Kesä on ohi... Olo on hieman haikea, mutta jännittää nähdä mitä kaikkea syksy tuo tullessaan. 

<3 Riina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti