Minimalismin avulla unelmat ei ole enää kiinni ajasta, tai rahasta.


Väitän, että vähemmän on enemmän! Voimme elää hurjasti runsaampaa, rikkaampaa ja omien arvojen mukaista elämää minimalsimin avulla.

Omien tarpeiden tyydyttäminen on helpompaa, kuin uskoisi! Minimalismi antaa vapautta, eikä tekeminen ole enää kiinni ajasta, tai rahasta.

Sillloin tällöin huomaan kuitenkin edelleen vieriväni vanhaan. Kerään liikaa tekemistä. Teen liian monta asiaa samaan aikaan. En anna tarpeeksi aikaa niille asioille, joista nautin ja se näkyy sitten hermojen kiristymisenä.

Sillon on korkea aika pysähtyä ja miettiä, mitkä asiat on oikeasti perheemme hyvinvoinnin kannalta tarpeellisia. Karsin rankalla kädellä turhaa ja ulkoistan asioiden tekemistä muille, vaikka tilaamalla kauppakassin kotiin. Sekin on helposti tunti enemmän aikaa päivässä!

Blogaaminen on mulle se pieni juttu, josta nautin suunnattomasti! On ihanaa, että pystyn etsimään arjesta pieniä hetkiä kirjoittamiselle.

Kun keskityn olennaiseen, niin tasapaino säilyy. Silloin on aikaa kaikille seitsemälle lapsellemme ja silloin löydän aikaa myös itselleni. Olennainen kysymys on, että mitä minä haluan? Mistä nautin ja mikä on mulle tärkeää? Kaikelle sille löytyy kyllä tilaa, aikaa ja rahaakin, kun kaiken turhan karsii ympäriltä pois.

On ihan mahtavaa, että oman näköisen elämän luominen on itseasiassa suunnattoman yksinkertaista. Karsimalla turhaa voin elää juuri niin ihanaa elämää, kuin haluankin. Hidasta, mutta äärimmäisen villiä lapsiperhearkea! <3 On uskomatonta, että voin tehdä näin yksinkertaisesti unelmista totta!

<3 Riina

2 kommenttia:

 1. Kirjoitin itsekin, joku aika minimalismista tavaranäkökulmasta, mutta tuo on kyllä totta, että kaikilla elämän osa-aluilla vähemmän on enemmän. Itsekin sorrun välillä siihen, että hankin liikaa tekemistä, enkä pysähdy nauttimaan niistä asioista, joista pidän. Blogin kirjoittaminen on myös mulle, se juttu, josta nautin ja saan pysähtyä miettimään juuri itseäni kiinnostavia juttuja.

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä lukemassa <3 Minimalismia voi kyllä käyttää ihan kaikkeen ja se tuo valtavaa iloa ja nautintoa tekemiseen. Kiva, että poikkesit lukemaan!

   Poista