Sinin kauniit puiset siivousvälineet

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / SINI 

Sini siivousvälineet
Olen valtavan innoissani huomatessani Sinituotteen puurunkoiset siivousvälineet! Rakastan sitä, että
käyttöesineet ovat toimivuuden lisäksi kauniita ja mieluiten valmistettu luonnonmateriaaleista. Rakastan myös funktionalismia ja kun kaikki turha on pikkuhiljaa karsittu kodistamme pois, niin on ihanaa, että silmänruokaa saa käyttöesineistäkin.

On mahtavaa, että Sini toi kierrätysmuovista valmistettujen siivousvälineiden rinnalle myös muovittomia vaihtoehtoja! 

Pidän hurjasti myös siitä, miltä luonnonmateriaalit tuntuu kättä vasten. Tietenkin puinen matonpesuharja nostaa myös muistoja mattolaiturilta. Vaikkemme omistakaan enää yhtään mattoa, niin voisi sitä lähteä äidin luokse mattopyykille ihan vaan nostalgian takia. Jos saunassa parannetaan maailmaa, niin kyllä sitä tehdään mattoja pestessäkin. Matonpesupaikalla huolet tuntuu mystisesti lievittyvän mäntysuovan tuoksun keskellä. 

Sinin puiset harjat valmistetaan Akaassa yli 90 vuoden kokemuksella. Vain tiskiharja valmistetaan tällä hetkellä muualla, mutta kaikki muut Sinin puurunkoiset siivousvälineet on tehty Suomessa ja niillä on suomalaisesta työstä kertova avainlippumerkki. Toivon tietenkin, että Sini lanseeraa tulevaisuudessa myös Suomessa valmistetun puisen tiskiharjan! <3


Sini puiset siivousvälineet

Sini puinen harja ja rikkalapio

Sinillä on menossa juuri nyt myös Itämeren suojeluhanke yhteistyössä John Nurmisen-säätiön kanssa. Ostamalla puurunkoisia siivousvälineitä tukee samalla Itämeren suojelua. Kampanjan tuotoilla pyritään vähentämään fosforikuormaa mereltä ja maalta. Silloin, kun fosfori vähenee, myös sinilevääkin on vähemmän. 

Sinin rikkasetti, kierrätysmuovista valmistetulla rikkalapiolla ja luonnonkuituharjaksisella puisella harjalla, antaa kyllä motivaatiota jo sinällään harjata murut pöydän alta... Ja voin sanoa, että suurperheessä murujen määrä on valtava!

 Ainoa huono puoli rikkasetissä on se, että harjan ja rikkalapion ripustusreikä on hieman eri malliset keskenään ja mun oli jotenkin haastava pujottaa ne meidän vessassa koukkuihin niille varatuille paikoilleen. Ratkaisin kuitenkin asian pujottamalla harjaan ripustusnarun, joten ongelma ei suinkaan ole suuren suuri.

Puiset siivousvälineet hellii silmää ja antaa tällaiselle siivoomista vihaavalle muikkelille uutta puhtia puunaamiseen,

Siivoilu terkuin:  Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti