5am club

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ/ ADLIBRIS

the 5am club

Huomasin vaikuttavalla kannella varustetun self help-oppaan, joka lupasi muuttaa elämäni.... Piti vain herätä viideltä.*

Varasin kirjan kirjastosta ja olen lukenut sitä nyt muutaman päivän kuopusta nukuttaessa. Vaikka siinä on amerikkalaista hypeä, niin jostain syystä olen ihan vaikuttunut aikaisin heräämisen mahdollisuuksista.

Niin... Ei siitäkään ole kauaa, kun 10 lapsen supermutsi Taina esitteli aamurutiininsa youtubessa. Hän kertoi videolla heräävänsä kolmelta. Itse en tähän asti ole todellakaan herännyt kolmelta, vaan mennyt usein nukkumaan vasta silloin, joka kröhöm...ei sinänsä ole todellakaan järkevää.

En ole aamuihminen, mutta se, että herään samaan aikaan lasten kanssa aiheuttaa pientä sekoilua siitäkin huolimatta, vaikka olisin laittanut kaikille vaatteet valmiiksi jo illalla.

Vaikka vaikutuin kirjasta, niin en ole vielä alkanut heräämään viideltä.* Sen sijaan olen herännyt tuntia aiemmin, kuin normaalisti ja myönnän sen olevan ihanaa! En suinkaan ole laittanut silti herätyskelloa soimaan, vaan olen vaan illalla päättänyt herätä aiemmin. On super hauskaa huomata sisäisen herätyskellon toimivan! Olen tänäkin aamulla ehtinyt pistää kaksi koneellista pyykkiä pesukoneeseen, keittämään kahvia ja kirjoittamaan tätä blogitekstiä ennen muun perheen heräämistä.

Robin-sharma

Aamun hiljaisuus on jotain käsittämättömän ihanaa, eikä siitä tunne niin huonoa omaatuntoa, kun yöllä kukkumisesta. En sitä paitsi koskaan jaksa oikein kirjoittaa iltaisin, tai öisin, joten siinäkin suhteessa uusien aamurutiineiden luominen ei tunnu yhtään hassummalta.

Se, että muut ei ole vielä hereillä, mahdollistaa myös ihan eri tavalla sukeltamisen flow tilaan. Kukaan ei vaadi multa mitään ja saan olla ihan rauhassa omien ajatuksieni kanssa.

Myönnän tarvitsevani omaa aikaa ja voi olla, että aikaisin herääminen on luonteva ratkaisu oman ajan vajeeseen. Ehkä osaan antaa muille paremmin sen jälkeen, kun omat tarpeet on aamulla jo täytetty.

Saa nähdä millaisia aamurutiineja kirjan avulla tulevaisuudessa luon ja otanko mukaan metodiin kuuluvat aamutreenit, meditoinnin ja uusien asioiden opettelun.... Jännittää ihan itteenikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti