Ostoksilla (2)


Olen alkanut pitää blogissani taas tämmöstä "mitä perheellinen minimalisti shoppaa"- postaussarjaa. Koska muut perheenjäsenet ei ole minimalisteja, niin kerron vain ne ostokset, jotka olen tehnyt itse.

Totuushan on se, että suurin osa mun masseista menee ruokaan. Oon aika kaavoihin kangistunu ja teen aika lailla samoja ruokia viikosta toiseen. Lapset ei kuitenkaan oo mun sörsseleihin onneksi vieläkään kyllästy. Yritän suosia luomua, mutta myönnettäköön, että herkut on aika usein jotain ihan muuta.... Tän postaussarjan tarkoitus ei oo kuitenkaan keskittyä meijän ruokaostoksiin, vaan juuri siihen kaikkeen muuhun.

Ensimmäinen osa tulikin julkastua jo muutama päivä sitten ja nyt on vuorossa juttuja, joita ostan miltein joka kuukausi, nimittäin saippuaa....

Tällä hetkellä käytössä on kolme palasaippuaa. Flow kosmetiikan rasulsavi-suola-shampoo, Kaurialan saunan hoitoainepala ja Fiini naturalyn Siivoussaippua (natural) . Tällä kertaa Flow kosmetiikan palashampoo ja Fiinin siivoussaippua oli pääseet loppumaan, joten niitä piti metsästää lisää.
Löysinkin pienen googlailun jälkeen kaupan, josta sain tilattua näitä molempia lemppari saippuoitani. Myrtilli sijaitsee Turussa, mutta onneksi posti kulkee... Kaupalla olikin todella sutjakka toimitus! Paketista paljastu myös ylläri kylkiäinen, joka tietty olis ihanaa, paitsi jos sattuu olemaan herkkäihoinen minimalisti. Onneksi yksi  bonuslapsista ehti käymään ja hän otti ilomielin kylkiäisen käyttöön, niin ei mennyt hukkaan.

Teurastan saippuat kotona puoliksi.(KÄÄK!)  Flow kosmetiikan rasulsavi saippua sopii ihan koko keholle, joten leikkaan siitä aina puolikkaan myös käsisaippuaksi. Siivoussaippuaa käytän tiskaukseeen ja pyykinpesuun.

Molemmat saippuat valmistetaan Suomessa. Fiini naturally on Isokyröläinen yritys ja Flow kosmetiikan pientehdas on taas Hyvinkäällä.

Molemmat saippuat sopii hyvin etenkin herkälle iholle. Pidän myös näiden saippuoiden monipuolisuudesta. <3

Mitä sinä oot viimeksi shoppaillut?

<3 Riina

Ostokset (osa2) 

Rhasulsavi-suola shampoo
Siivoussaippua

4 kommenttia:

 1. Tämmösiä vinkkejä lisää! :)

  https://kohtiparempaaminua2020.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Eikö Ruohonjuuressa ollut? Vegekauppa Tampere, Aleksanterinkatu 26,täältä ostin Carita Cosmetiikan shampoopalan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruohonjuuressa ei ole valitettavasti Fiiniä. Vegekaupasta en sen sijaan tiedä.... Pitääkin kurkata. Kiva, kun kommentoit!

   Poista