Pääni muuttui muodottomaksi ja muita metsäjuttuja.Helteellä ei tee mieli talloa asfalttia.  Usein karkaamme lähimetsään. Metsäsuikale Tampereen Kalevassa onkin mainio! Jos kauppareissu 1,5km päähän Prismalle paahtavan kuumaa Sammonkatua pitkin ei innosta, pääsee sinne kävellen myös metsän läpi. Puiden varjossa, polun joustavan pinnan koskettaessa jalkapohjia, helleinfernoahdistus poistuu hetkessä.

Tarvitsen muutenkin säännöllisesti metsäterapiaa. Onneksi meillä on Kaupin metikkökin lähellä, josta saa lähimetsän lisäksi laastaria metsän kaipuuseen. Haaveilen koko porukan pidemmästä metsäreissusta, mutten tiedä onnistuuko se vielä tänä kesänä. Emme yleensä tee lomia varten muutenkaan kovin pitkää to do-listaa. Yritämme tehdä asioita fiiliksen mukaan stressaamattaa sen enempää. Yleensä kuitenkin saamme kesii juuri sopivasti sykettä lötköttelyn lisäksikin ilman turhia paineita ja ennakko suunnittelua.


Ainakin yksi tärkeä juttu on kuitenkin hankintalistallani loppu kesää varten: Tarvitsemme nimittäin hellän, luonnonmukaisen hyttyskarkotteen. Saa vinkata hyviä!

Varsinkin yhdellä lapsellamme mun lisäksi on jonkinlainen hyttysallergia. Jos hyttynen pistää, niin pistot leviää ISOIKSI. Perinteinen OFF aiheuttaa mulla lähinnä ihottuma...

Muistan hieman kutiavan huvittavan muiston kesäleiriltä, jossa nukuimme ystäväni kanssa samassa teltassa. Kömmimme illalla väsyneinä makuupusseihimme ja vaikka kuulinkin ininää, en millään jaksanut alkaa hyttysjahdille hämärässä teltassa. Aamun valjetessa ystäväni kauhistui kasvojani! Ne olivat niin täynnä hyttysen puremia, että pääni oli muuttunut lähes muodottamaksi. Ystävälläni ei ollut sen sijaan pistoksia yhtäkään. Ehkä o veriryhmä maistui ötököille paremmin :D.

Tänä iltana aijon nähdä unta pitkistä metsäreissuista ilman paukamia.

<3 RiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti