Maaliskuussa


♥ K
urvasin kaupan puutarhaosastolle ja latasin koriin siemeniä ja multaa. Voitte varmaan arvata, millaista iloa pienet taimien alut aiheuttaa! 

♥ Kävimme katsomassa yhtä asuntoa, muttei se ollutkaan perheellemme oikein sopiva. Pesukoneelle ei olisi ollut paikkaa ja olen sen verran laiska, etten todellakaan jaksaisi raahata likapyykkejä pesutupaan. Asunto olisi ollut hieman isompi, kui nykyinen, muttei neliöt tuoneet sinänsä kovinkaan suurta lisäarvoa. Katselen välillä kaiholla laitakaupungin pieniä koteja, joissa neliöistä huolimatta on tilankäyttö tehokasta ja tarkoituksenmukaista. Ei siis koko, vaan tarkoituksenmukaisuus! 

♥ Ostin itselleni Nudgesta lemppari topin hajonneen tilalle. Ohuen ohut toppi tuntuu ihoa vasten niin ihanalta! Se kuultaa hieman läpi, mutta mitäpä tuosta. Free the nipple! 

♥ Ostoskoriin tippui myös pikkuisille kirja. Kotona kuitenkin kaduin. Vaikka äkkiä katsottuna kirjassa oli ihanan värikkäät kuvat, niin se olikin melko hurja. 

♥ Kuivasin muksun kultanakkimekon pesukoneessa... Nakeista tuli hopeisia... Kankaalle ei kuitenkaan tapahtunut mitään... puuh! Vaatteet on kyllä kestäneet ihmeen hyvin jumputusta, mut pitäis kai silti kohdella niitä hellemmin. 

♥ Ostin leggarit Papulta pikkusille ja R valitsi  Weecosin verkkokaupasta Pop & co:n housut. Blogini lukian suosituksesta hankin Noelle desingiltä R:lle vielä korvallisen hupparin ja se oli kyllä tosi mieleinen. Kiitos vinkistä! 

♥ Kuuntelin Anna Järvisen Uni viimeyönä. Aluksi se ärsytti,  mutta niin vain humpsahdin sinne johonkin häilyvän epämääräiseen maailmaan ja äkkiä olin kuunnellut koko kirjan. 

♥ Aloitin Satu Rämönkin suositteleman Vahva elmä - juoksukoulun ja houkuttelin esikoisen kaveriksi. 

Maaliskuussa ostin 5 tavaraa ja poistin 13.

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti