Sataispa edes vettä...


 

Inhoan kesää. Voi hyvin olla, että olen ainoa. On nimittäin paljon helpompaa piiloutua talvella talvitakin syövereihin. Odotan täälä jännittyneenä, josko sadepilvet edes jaksaisivat lipua tänne asti...

On silti joitain asioita, joita kesässä rakastan... Nimittäin multaa ja siemeniä! Kasvilamputkin saa sammuttaa, kun kasvit jaksavat kasvaa auringonvalolla.

Annoin huoneilmaa puhdistavat viherkasvit pois ja kylvin tilalle syötäviä kasveja. Vaikkei silläkään lopulta ole väljä, saanko edes satoa. Multaterapia on kuitenkin parasta, mitä tiedän! 

On muutamakin todella innostava kirja, jotka on tarttunut ajan saatossa mukaani kirjastosta. Ikisuosikkini on  Pihalla kasvaa pepino. Kirja saa katselemaan kaupan heviosastoa hieman uusin silmin. Mary kuusistosta on tehty myös dokkari, joka on kyllä todella inspiroiva! 

Toinen sisäpuutarhahöihöille sopiva kirja on Syötävän herkullinen sisäpuutarha. Se innostaa kokeilemaan yllättäviäkin juttuja! 

Vaikka kesällä vähän tuntuukin siltä, että voisin ihan hyvin karata johonkin mettään koko kesäksi, niin onneksi aina on jotain ihaniakin juttuja. 

Tykkääks sää kesästä? 

- Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti