Kesäkuussa
Kesäkuu meni hurjan nopeesti. Me lähinnä luuhattiin lähipuistoissa, syötiin monta kiloo jäätelöö ja nukuttiin pitkiä yöunia. Juhannuksena pitkä ajomatka kannatti, sillä näin mun ihanat sisarukset perheineen merenrannalla vanhempien mökillä <3 

ja nii joo... 

Koska tässähän ollaan jo melkein tuttuja, niin voin myöntää, että kesäkuussa tuli vähän myös mokailtua....

 Te jotka ootte lukeneet blogiani jo pidempään, tiedätte, että käytän ehkäisymenetelmänä lähinnä rytmimenetelmää. Se siis tarkoittaa sitä, että lasken kiertopäiviä ja määrittelen hedelmälliset päivät kalenterin avulla (ja silloin kun jaksan, tarkkailen kieropäivien lisäksi myös emättimen limojen koostumusta). Varsinkin kiertopäivien laskemisella ja limamenetelmällä yhdessä pääsee aika hyvin jyvälle siitä, milloin ovuloi. Jos en halua raskaaksi, niin tietty joko pidättäydyn yhdynnästä kokonaan ovuidessa, tai sitten käytämme kondomia. 

Tättärärää! Laskin kiertopäivät kuitenkin kesäkuussa väärin ja nyt odotan varpaat ja sormet ristissä, että kuukautiset alkaisi kuitenkin ajallaan. Juuri nyt en haluaisi olla raskaana, mutta toisaalta jos vahinko kävisi, niin luulen, et mieli muuttuisi. Oon kuitenkin jättäny muutaman ylimääräsen varopäivän, joten periaatteessa ei pitäis haitata, jos hiukan laskelmat heittää. Rytmimenetelmä kuitenkin toimii kokemuksieni mukaan niin raskauden ehkäisyyn, kuin halutessa raskautumiseen, kunhan sitä vaan noudattaa. HAH! 

Siihen, etten juuri nyt halua tulla raskaaksi, liittyy yksi hyvin pinnallinen ajatus. Painan meinaan edelleen luultavasti 10 kg enemmän, kuin normaalisti ja tuntuisi ahdistavalta ajatella sen kaiken päälle vielä raskauskilot. Sen tähden sanon, että "luultavasti", sillä en omista vaakaa. Toisaalta mittanauha ajaisi varmaankin saman asian.... Kilojen ajatteleminen tuntuu kuitenkin helpommalta, kun miettiä, aiheuttiko aamupala vatsan turvotusta, vai onko lisääntyneet sentit silkkaa rasvaa. Voi siis olla, että hankin otoslistaltanikin löytyvän puntarin, jos se motivoisi painonhallinnassa. Syy siihen, miksi haluaisin lievästä ylipainosta takaisin normaalipainon puolelle, liittyy vahvasti myös korkean verenpaineen taipumukseeni. En oikeesti haluaisi syödä verenpainelääkkeitä ja painonhallinta on oikeesti yksi keskeinen osa sen ehkäisyä. 

Että niin... 

Kesäkuinen päätös ristiä blogini sillisalaattiblogiksi on vierittänyt oikeasti blogiahdistuksen tiehensä. Paluu päiväkirjamaiseen oman navan kaiveluun tuntuu vaan hyvältä...

Terkuin: Riina

Tavara poistot kesäkuussa: 16

 Ostot 4 

2 kommenttia: