Koiramäkeen ison perheen stressitön kesälomareissu.Koiramäkiliput kuuden hengen perheeltämme maksaa 95,40€. Se tuntuu juuri sopivalta hinnalta, mutta myönnettäkööt, että särkänniemirannekkeita en olisi raaskinut koko porukalle ostaa. Tuntuu kuitenkin, että Koiramäessäkin on nähtävää ja koettavaa juuri sopivasti. 

Kyllä se niin vain on, että raha vaikuttaa! En haluaisi ajautua tilanteeseen, että liput kohteeseen on niin arvokkaat, että tuntuisi, kuin niistä pitäisi väkisin saada kaikki irti. Haluamme hyvillä mielin vapauden fiilistellä kaikkea vain juuri sen ajan, kun tuntuu oikeesti kaikista vielä kivalta.  

Jotenkin myös näin korona-aikaan halutaan vältellä ihmismassoja. Suuntasimme Koiramäkeen heti kymmeneltä, kun portit aukesi ja puolentoistatunnin ajan siellä tuntuikin melko väljältä.  Sen jälkeen kuitenkin ihmisiä alko jo olla meidän makuun vähän liikaa. Kävimme kuitenkin vielä ihastelemassa uudestaan niitä ihania koiramäen kaupunkitaloja, jossa vielä oli jokseenkin väljempää, kuin muualla ja suuntasimme sen jälkeen jo kotiin. Jotenkin tuntui, että siinäkin ajassa oli kuitenkin ihan riittävästi ja kaikki tuntui olevan tyytyväisiä reissuun.  

Katselin koiramäessä yhtäkin vanhempaa, joka tuskaisena koitti juosta monen lapsen perässä, jotka kaikki ryntäilivät eri suuntiin. Myönnän, ettei mun pinna kyllä sellaiseen riittäisi. Jos mahdollista, yriämme pitää stressikäyrämme melko matalana. Se kylläkin saattaa tarkoittaa sitä, että aika moneen juttuun joutuu lapsille sanomaan ei. Onneksi lapset aika hyvin ymmärtää yskän. 

Kesällä on tarkoitus vielä tehdä pieni pikavisiitti Hämeenlinnnaan ja ehkä käydä Tyrväällä mustikanpoiminta reissulla, jos niistä tän kuumuuden takia ei tuu rusinoita. Sataispa ees vettä! 

- Riina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti