Niitä näitä..
En saanut viime yönä unta, kun niveliä särki. Ei se oikeastaan haitannut, sillä ehdimpä nähdä yli lipuvan ukkosrintaman. Rakastan ukonilmaa! 

Oon kertonukin tästä ennenkin, mutta mulla nivelsäryt on ihan kiinni säätilasta. Kun ilma muuttuu, nivelet kyllä ilmoittaa olemassa olostaan. Luin tosin jonkun artikkelin, jossa todettiin,  ettei nivelsärkyihin todellisuudessa kuulemma vaikuta säätila. Se on kai vaan kuvitelma... HAH! 

 Olen hieman naivisti jättänyt menemättä reumatesteihin, vaikka sukurasite takana piileekin. Ilmeisesti hoitamaton reuma saattaa vaurioittaa niveliä, mutta pärjään tän kanssa viä, ni en viä haluisi syödä mömmöjä. 

Päivisin en välttämätä kauheesti keskity nivelkipuihin, mutta huomaan silti olevani vähän kärttynen. Iltasin on kuitenkin vaikee saada unenpäästä kiinni. Onneks vuosien varrella on takataskuun kertyny muutama niksi, jotka hiukan helpottaa. Mulla auttaa esimerkiksi kylmä melko hyvin ja välillä saan nukahdettua kylmäkallejen kans. Toinen tosi hyvä on piikkimatto. Pidän yleensä sitä selän alla sängyssä ja huomaan jossain vaiheessa nukahtaneeni: Yleensä sillon vetäsen piikkimaton pois alta ja koitan jatkaa loppuyön ilman. Toisinaan kumminkin joudun hyödyntään mattoo muutenkin ja esim seisoskelen sen päällä. Sekin helpottaa. Tietenkin seksikin on tosi hyvä keino kivun hallintaan <3 

Onko sulla hyviä vinkkejä nivelsärkyihin? 


Heinäkuussa poistin 46 tavaraa ja ostin kuusi. 

Laskeskelin tuossa että tänä vuonna oon poistanu kodistamme yhteensä 213 tavaraa ja ostanut 34. Jonkun mittapuulla ostojen määrä saattaa kuulostaa ehkä isolta. Lapsiperheen minimalismi näyttäyttyy kuitenkin hyvin erilaisena, kuin yksin asuvan. On vääjämätöntä, että lapset kasvaa ja tarpeet muuttuu jatkuvasti. Tärkeintä on kuitenkin tasapainon saavuttaminen. Jos jotain tulee sisään, jotain on hyvä lähtee poiskin.

Oon muuten ruvennu haaveileen hieman bokashista. Meillä tulee biojätettä melko paljon, mutta haluaisin hyödyntää siitä edes hitusen. Ajattelin laittaa ainakin chilejä kasvaan syksyllä päivänvalolampun alle ja olis mahtavaa hyödyntää omaa biojätettä. Onko sulla kerrostalossa bokashi? Mut eipä täsä muuta... Palaillaan...- Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti