Rv 6+4

Rv 6+4, viittaako oireet keskenmenoon?

Pelottaa... Selaan Kaksplussa ja Vauvalehden foorumeita. Osa on sitä mieltä, että oireet viittaisivat keskenmenoon. Osa kuitenkaan ei vielä hätäilisi.

Voimakas pahoinvointi on hävinnyt! Se hävisi yhtä salamyhkäisesti ja nopeasti, kuin ilmaantuikin. Väsymys silti jäi.  

Ollaan nyt ensimmäisen kolmanneksen puolessa välissä. Mitä vain voi vielä tapahtua. Tiedän kuitenkin, ettei todellakaan pitäisi lukea foorumeita. Kaikille oireille löytyy aina omat kauhukertomukset... 

Ostimme vihdoin jokin aika sitten uuden blenderin, sillä edellisestä hajosi kannu... Koitan tyjentää vauhdilla pakkasta, jotta saisin sinne taas uuden satokauden marjoja. Uusi blenderi on kuitenkin edellistä vähän pienempi. Jokaiselle lapselle yhdestä kannullisesta riittää hyvin, mutta olen laiska tekemään itselleni enää toista. Pitäisi muistaa helliä kehoani varsinkin  nyt, kun olen raskaana. 

Rohkenin vaihtaa sittenkin lopulta neuvolan terveydenhoitajaa. Etsimme sivusilmällä uutta asuntoa, joten vaihto tuntui luontevalta ja onnistui helposti. 

Rv 6+4 ja laskettu aika 16.3.2018

Kuudennella raskausviikolla alkiolle alkaa muodostua nenän ja silmien alut, sekä suu ja raajat. Alkio on 8-millimetrin mittainen

Raskaus oireet juuri nyt

Väsymys
vatsan turvotus
vilu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti