Tiipii pitsistä


 Harjanvarret on maanneet kellarissa jo hyvän tovin. Hankin ne kauan sitten erään joulun alla, kun kuvittelin, että ehtisin tekemään lapsille joululahjaksi tiipiin. Kankaan hankkiminen kuitenkin aina siirtyi tuonnemmaksi ja tiipii jäi tekemättä.

Nyt päätin lopultakin tehdä ainakin väliaikaisen version tiipiistä! En suinkaan lähtenyt kangaskauppaan, vaan käytin sen, mitä kaapeista löytyi. Ihanat isovanhemmat ovat tehneet kauniita pitsipeittoja, muttei ne meillä oikein koskaan ole sänkyjen päälle päätyneet. En kuitenkaan ole raaskinut luopua niistä.... Yksi onneksi sopi oikein mainiosti tiipiihin! Naruiksi löysin kengännauhoja ja hieman pitsinauhaa.

 Mainittakoon, että minä sen tiipiin rakentamisen kyllä aloitin, mutta lopulta mies sen pani kasaan, eikä siinä kauaa nokka tuhissut!

Kaiken maailman majoja lapset tekee meillä harva se päivä, mutta kyllä tää äidin ja isän väsäämäkin kuulemma lapsille kelpasi. Musta siitä tuli aivan ihana!

<3 Riina

3 kommenttia:

 1. Moikka, hetkeen en olekaan Urbaanin intiaanin puolella nähnyt päivityksiä, sillä huomasinkin, että blogi on muuttanut! Heti täällä törmäsin raskausuutisiin, onnea valtavan paljon!

  Tuli tässa mieleen, kun olen verkkokauppaasi joskus silmäillyt, että mahtaisiko sulla olla tarvetta ostaa villaa? Meiltä löytyisi suomenlampaan villaa ihan käsittelemättömänä, että pestynä ja karstattuna eri väreissä.
  Itse en noista tällä hetkellä ehdi/osaa mitään työstää, ja ajattelin, josko joku paikallinen käsityöihminen haluaisi niitä ostaa ja saada niistä jotain ihmeitä aikaiseksi!

  -Sanni
  http://riippumattomammaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja hauskaa, että eksyit tännekin!

   Olisi tietenkin ihana taas värjäillä ja tehdä villatuotteita, mutta juuri nyt käsityöyrittäjyys on jonkin aikaa jäissä. Kannattaa vilkaista Suomen käsityöyrittäjien sivuille ja tarjota villaa myös muille lähellä oleville yrittäjille. Oli kuitenkin ihanaa, että ehdotit! Ehkä taas joskus...

   Ja kiitos hurjasti onnitteluista!

   - Riina

   Poista
  2. Jes, minäpä vilkaisen, kiitti vinkistä! :) Tosiaan on itsellä niin kädet töitä täynnä tällä hetkellä, ettei oikein mitään noiden villojen kanssa ehdi tusaamaan. Vanhan rukin ostin, mutta se vaatii vielä fiksausta ennen käyttöönottoa. Ja kun ei nuo villat loputtomiin kestä säilytyksessäkään, niin olisi kiva, kun pääsisivät hyötykäyttöön.

   Jostain syystä en saanut itseäni klikattua lukijaksi, jotain erroria valitti vaan kun painoin Lue-nappulaa... Palaan pian ja kokeilen uudestaan :)

   Poista