RV 9+2

Rv 9, raskausviikko 9+0

Vielä kolme yötä, niin pääsen ensimmäiseen neuvolaan. Osa raskausoireista on taas mystisesti kadonneet. Tosin vatsa on niin turvoksissa, että voisi kuvitella raskauden olevan jo pidemmällä.

Lapsille en ole vielä suoraan kertonut olevani raskaana. Myönnän silti möläytteleväni vahingossa kaikkea raskauteen liittyvää, joten en ihmettele yhtään, vaikka esikoiseni olisi sen jo hoksannut. Ehkä haluasin suojella lapsiani siltä surulta, jos raskaus päättyisikin enen ensimmäistä kolmannesta.

Kuopus tuntuu varsinkin öisin tissitakiaiselta. Öisin mun pitää mennä ainakin kerran pissalle, mutta jos yritän irrottautua kuopuksen otteista, niin itkuhan siitä tulee. On pakko vain herättää mies ja painua itse vessaan. Tosin mies saa toki lepyteltyä tytön melko nopeasti ja jos hiukan maltan takaisin sänkyyn menossa, niin tyttö nukahtaa uudestaan miehen silittelystä miltein heti. En tiedä koska maltan lopettaa kuopuksen imetyksen kokonaan, mutta ihan tuttina en kyllä kovin pitkään jaksaisi enää olla. Voi tietenkin olla, että tyttö tekee taas hampaita lisää.. Vaikea sanoa...

Olisi jo niin huojentavaa kuulla ja nähdä, että raskaus ihan oikeasti jatkuu normaalisti. En oikein jaksaisi odottaa...

- Riina

Raskausoireet rv 9+2

- Vatsan turvotus
- Iho kukkii
- En malttaisi odottaa ensimmäistä neuvolakäyntiä ja ultraa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti