Savimaali

biofarben Savimaali


Aloin taas repimään tapettia.... Tällä kertaa olohuoneesta. Ehkä se johtuu ukkosesta, joka ei koskaan tullut tänne asti. Johonkin se kaikki paine piti purkaa! Meillä ei vielä ole edes tarpeeksi maalia, mutta nyt on toisaalta aikaa repiä tapettia hiljalleen...

Olohuoneen seinä on tarkoitus maalata samalla savimaalilla, kuin toi kuvassa oleva keittiön seinäkin. Savimaali onkin ihan mahtavaa tavaraa! Se on oikeasti turvallinen maali juurikin lapsiperheelle. Biofarbenin savimaali on allergiaystävällinen, antimikrobinen ja ekologinen maali, jonka  VOC- päästöt on pyöreä nolla.

Yksi kymmenen litran savimaaliämpäri riitti kahden pienemmän huoneen maalaamiseen hyvin. Luulenkin, että  jos ostamme yhden 10l ämpärin lisää, niin olohuoneen maalaamisen jälkeen maalia jää vielä jäljelle.

Keittiössä löytyi vanhan tapetin alta räikeän oranssi maali, mutta muutamalla kerroksella valkoista savimaalia senkin sai kuitenkin piiloon. Savimaali on myös aika paksua, joten pienet epätasaisuudet ei seinässä haittaa.

Maalatessa savimaalin tuoksu on aika mieto ja häviää melko nopeasti. Telat ja sudit saa helposti puhtaaksi. Maali kirkastuu kuivuessaan, joten hyvää kannattaa malttaa hieman odottaa!'

Hörhöily terkuin:

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti