Rv 15+3

RV 15+3


Viikonloppuna käytiin taas miehen vanhemmilla Hämeenlinnassa ja miltein joka kerta on pakko pysähtyä myös Aulangolla. Maagiset polut, satulinna, huvimajat ja näkötorni ovat mahtavia! Tietenkin niihin liittyy hieman imelyyttäkin... Kreivi rakennutti Aulangolle satumetsän vaimolleen ja pisti vangit tekemään alueelle mm. näkötornin.

Tällä kertaa ei kipaistu, kuin pikaisesti satulinassa, joten en viritellyt kuopusta kantoliinaan. Oikeastaan vasta nyt, kun tyttö on jo 1v ja 7kk, alkaa trikooliina olla liian heppoinen pidemmille reissuille. Kyllä sillä vielä pärjää, mutta viimeistään sitten, kun seuraava on syntynyt, niin pitänee alkaa katsomaan kantoreppuvalikoimaa. Olen kuullut paljon hyvää Tulasta, joten saattaa olla, että hankimme sen taaperokoossa.

En ole muuten vieläkään lopettanut kokonaan imetystä. Imetyskerrat on silti vähentyneet, sillä imetän enää päiväuniaikaan, illalla ja aamuyöstä.

Nyt kun ollen päässyt jo selkeästi toiselle kolmannekselle, niin huomaan taas oikeastaan kaikkien raskausoireiden kadonneen. Joku ilta teki hieman huonoa, mutta muutoin tuntuu, kun en edes olisi raskaana. Viimeviikkoiset supistelutkaan ei ole onneksi enää palanneet. En tunne vieläkään liikkeitä, mutten osaa enää olla huolissani.

- Riina

Rv 15+3 raskausoireet

- Hieman vatsan turvotusta


Sikiön kädet ja jalat ovat jo täysin kehittyneet. Silmät alkavat olla valoherkät. Näillä viikoilla sukupuoli on jo tunnistettavissa. Sikiö heittelee jo kohdussa kuperkeikkoja, mutta liikkeet ei välttämättä tunnu, sillä lapsivesi vaimentaa niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti