Rv 16+4 + arjen pelastus

Klikkaa ja Nouda Prisma kauppakassi

Illalla tunsin kättä vasten napakan potkaisun. Sitten kuplintaa, jonka jälkeen en sitten tuntenut taas mitään. Mietin, oliko potkaisu vaan mielikuvitusta, vai voisinko todella jo sanoa tuntevani vauvan liikkeet...

On hurjaa, että raskausaika menee näin nopeasti!

Monet lapsiperheet on hurahtanut kuulemma siivoojan ottamiseen. Meillä taas arkea pyritään helpottamaan Prisman "Klikkaa ja nouda"- palvelun avulla. Tilaan ruokaa palvelun kautta vähintään kerran kuussa.

Koko lapsikatraan kauppaan raahaaminen ei aina innosta. Toisen vanhemman kauppaan mennessä koitamme huikata ovelta, että mitä pitäisi tuoda. Aina kuitenkin jotain jää... On paljon helpompaa tehdä ostokset etukäteen mukavasti netin kautta. Keräilijä kerää ostokset valmiiksi noutokaappiin ja mies hakee ne sitten Koivistonkylän Prismasta.

En ikinä ennen jaksanut suunnitella viikon ruokia kerrallaan, mutta nyt Prisman palvelun hyödyntämisen jälkeen se onkin luonnistunut. Se säästää kyllä myös ihan mielettömästi aikaa! Ruokien hakemiseen noutokaapista menee vain hujaus, kuin muutoin kaupassa käyntiin saa viikossa helposti hukutettua 7-tuntia! Palvelu on myös helpottanut ruokabudjetin suunnittelua. Se on yksi iso syy, miksi pystymme ostamaan  90% ruuasta luomuna. Todellisuudessa pystyisimme ehkä sataankin prosenttiin, mutta mies tykkää syödä kärsimyslihaa. (Kääk!) Hellin itseäni ja lapsiani kuitenkin luomulihalla... Ei sekään maailmaa pelasta, mutta se on jo askel parempaan.

Kaikki tälläiset palvelut auttaa myös siinä tilanteessa, jos saankin tässäkin raskaudessa pakkolepo käskyn. En haluaisi makaamaan sairaalaan ja eroon lapsista, joten arkea helpottavat palvelut ovat mahtavia! Onneksi mies pystyy myös luovimaan töittensä kanssa, joten tämän riskiraskaudenkin kanssa osaa ottaa aika rennosti. Me pärjäämme kyllä!

Raskausoireet Rv 16+4 

- Kuvittelin tuntevani jo potkun
- Välillä pieniä hetkiä supistelee, mutta se menee onneksi aina ohi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti