Rv 21

Rv 21  
minimalismipeli

Raskausviikko 21. tuli ja meni. Hukuin välillä hormoonihyrskihin, valvoin täysikuulla ja kirosin särkeviä niveliä.

Aloitin kuitenkin minimalismipelin ja se tuntui äärimmäisen hyvälle! Oli oikeasti suoranainen ylläri, että sain karsittua jo taas yli kuusikymmentä tavaraa. Eihän karsiminen mitenkään valtavasti kodissamme silti ehkä ulkopuolisille näy, kun on iso perhe ja mies, joka ajattelee tavaroista eri tavoin. Mahdumme kuitenkin asumaan pienessä kodissamme loistavasti ja tulevan vauvankin tarvikkeille on hyvin tilaa. On niin ihanaa, että jaamme kuitenkin miehen kanssa samanlaisen intohimon pieniin asuntoihin!

Tuntuu muuten niin helpottavalta tuntea vauvan liikkeet. Kaikki on varmaankin siis ihan hyvin! 

Myönnän, että välillä silti mietin, onko itsekästä ja hullua hankkia neljäs yhteinen lapsi. Kestääkö maailma vielä yhden villilapsen ja riittääkö meidän vanhempien huomio ja kädet?... 

Vaikka minimalismipeli on mulle tietynlaista pesänrakennusta, en ole vielä hankkinut mitään vauvalle. Meillä on jemmassa kantoliina, harsoja ja turvakaukalo autoon, mutta kaiken muun ehdin taas antaa pois kuopuksen jälkeen. En uskonut, että tulisin enää raskaaksi... Onneksi kuopuksen kanssa tuli testattua mikä määrä vauvantarvikkeita on meille tarpeeksi. Hankintojen tekeminen tulee siis olemaan melko helppoa. 

- Riina

Raskausoireet rv 21.


* Niveliä jomottelee
* Pesänrakennus vimma on alkanut.
* Hormooni hyrskyt pistää itkeskelemään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti