Minikodin Lundia

Lundia työpöytä

Lundia classic hylly


56m2 minikotimme olohuoneessa on itseasiassa vain yksi huonekalu. Lundia classic kirjahylly. Sinne saa sujautettua kaiken tarpeellisen futonista-työpisteeseen! Valkoiset tuolit seilaa keittiön ja olohuoneen väliä sinne, missä niitä kulloinkin tarvitaan. Lattialla on muutama iso tyyny. Yhden päälle vauva pääsikin köllimään kuvaamisen ajaksi. 

Lundian kirjahyllyn ja työpöydän sain kotoa mukaani, kun lähdin Tampereelle opiskelemaan. Perheen kasvaessa ollaan hankittu siihen lisää osia pikku hiljaa. Lähinnä käytettynä Torista, mutta muutaman kerran ollaan pelastettu Lundiaa myös roskalavalta. Joitain yksittäisiä osia ollaan raaskittu hankkia uutenakin. Lundia classic kirjahylly

Lundian ylähyllyllä pärekopissa on valokuvia, vauvantarvikkeita, sekä yhdessä mun omia juttuja, kuten käsityötarvikkeita ja papereita. 

Myönnän, että järkevän jemmailija miehen ja minimalismiin pyrkivän muijan yhteiselo hieman taas helpottui, kun mies siirsi omat elokuvansa ja levynsä työhuoneeseensa. Kyllä ne tosin olisi edelleen  olkkariin mahtunut, mutta oikeastaan parempi näin. 

Suurin osa kirjoista on miehen. Koitan itse taas hyödyntää lähikirjaston tarjontaa mahdollisimman paljon. Kirjaston e-kirjoihinkin yritän totutella... Sanoin tosin miehelle, että saatan hamstrata taas kirjoja, jos muutamme niin kauas kirjastosta, että lainaaminen käy liian hankalaksi. Siihen asti on just hyvä näin!  

Iltaisin levitämme patjat olohuoneen lattialle ja kasaamme ne aamulla pois.Siinä perhepedissä nukutaan pienempien kanssa ihanan suloisia yöunia. Kaksi isompaa nukkuu jo omassa huoneessaan. 

Päivisin 2-vuotias vetelee futonilla päikkärit ja joskus vauvakin. Porin villan ja peitteen futonin saa hyvin aseteltua Lundiaan, mutta sen toisen patjan viemme miehen työhuoneeseen. Tosiaan tarkoituksena on siis ostaa toinen samanlainen futonpatja, jolle on kirjahyllyssäkin tietenkin oma kolonsa valmiina...

Oon ihan hurahtanut kyllä Lundiaan ja pieniin neliöihin se onkin oiva kapistus! 

-Riina 

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä uskomattoman kaunis ja kätevän näköinen tuo Lundia :-) pärekorit myös tuovat ihanaa tunnelmaa kotiinne :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Lundia on kyllä tosi kätsy, kun sen saa muokattua just sellaseks, kun tarviikin. Käytettynäkin niitä on tosi hyvin liikkeellä. Pärekorit on kyllä kans ihan huippu kivoja, ja monikäyttöisiä, kun semmosiin voi tehdä vaikka vauvalle päiväunipaikan :D

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän olkkari. Meillä kans ollut Lundiaa käytössä aina ja hyvin on muokkautunut kahden opiskelijan kodista kolmilapsisen perheen tapeisiin. Ihmettelenkin miksi kaikki ei käytä Lundiaa, ei tartte koskaan ostaa uutta hyllykköä kun muuttaa tms, ostaa vain uuden hyllylevyn tarvittaessa. Kerran löysin kierrätyskeskuksesta kokonaisen Lundiahyllyn tikkaineen hyllylevyineen yms hintaan 15€!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Lundia on kyllä super mahtava sen muunneltavuuden ansiosta! Varsinkin minikoteihin se on älyttömän kätsy. Mahtavan löydön oot kyllä tehnyt!

   Poista