Hukkuuko unelmat ruuhkavuosiin?


Aika on tärkein valuutta ja tieto on valtaa, mutta miten käytät niitä?

Säkin saatat tasan tarkkaan tietää, mikä toisi elämääsi tasapainoa, muttet tee sitä. Sitä helposti syyttää ruuhkavuosia, rahatilannetta, puolisoa ja saamattomuutta. Sitä vaan ihan lamaantuu! Saatan kuvitella, että sillä naisella, joka toteutti unelmansa, on takataskussa jotain supervoimia, mitä mulla ei ole...

Todellisuudessa ympärillämme on ihan valtavasti mahdollisuuksia. Ei rautaisten vatsalihastenkaan hankkimiseen tarvita salikorttia. Saatan unohtaa sen, mitä voin tehdä juuri nyt.

Voisin ajatella, että koska en pääse Disneylandiin, niin en sitten leiki ollenkaan... Sama pätee suomalaisten mantraan siitä, mitä tekisi, jos voittaisi lotossa. Kuinka moni toteuttaa unelmansa siitäkin huolimatta, vaikkei voittaisikaan ikinä lotossa? Odotamme parempaa hetkeä ja parempaa rahatilannetta, mutta totuus on se, että kannattaa aloittaa jostakin jo nyt. Kun tekee jotain unelmansa eteen, niin huomaa nauttivansa matkastakin.

Mitä tekisit niillä resursseilla joita sinulla on juuri nyt käytettävissäsi, jotta voisit paremmin? Saatat yllättyä, kuinka pienet jututkin on merkityksellisiä.

Mikä on se pienin muutos, jonka voit tehdä juuri nyt?

<3 Riina

2 kommenttia:

  1. Niin totta tämä kirjoitus. Itse juuri sillä tiellä, jolla opin tekemään itseni onnelliseksi ja töitä unelmien eteen - joka päivä.

    VastaaPoista