Selkeytä unelmasi!

Visualisointi, selkeytä unelmasi

Olen huomannut, kuinka tärkeää on, että unelmasta on selkeä kuva!

Se MITEN jonkun asian toteutat, selviää kyllä sitten, kun tiedät oikeasti, MITÄ haluat!

Taika on mielikuvituksessamme. Mitä selkeämmin määrittelemme unelmamme, sen todennäköisempää on, että löydämme myös ratkaisun sen saavuttamiseen. 

Unelman, tai tavoitteen selkeyttäminen onkin super tärkeää!

 

Mielellemme on paljon yksinkertaisempaa lähteä toteuttamaan sellaista unelmaa, jolla on selkeä lopputulos. Unelmaa, joka on mitattavissa. 

"Haluan laihtua", on liian heppoinen unelma. Se ei kanna mielikuvissa kovinkaan pitkälle. 

"Haluan painaa 59 kg ja pystyä tekemään 10 leukaa kesäkuuhun mennessä",antaa sen  sijaan mielellämme selkeän kuvan siitä, mitä tavoitellaan.


Elämme keskellä mahdollisuuksia 


Elämme valtavassa informaatiotulvassa, mutta kun keskitymme siihen mitä haluamme, alkaa mielemme nappaamaan ympäristöstä kaikkea sitä, mikä tukee unelmaamme. Jos keskitymme punaisiin autoihin, niin alamme huomaamaan niitä helpommin liikenteen seasta. How simple as that!

Ympärillämme on valtavasti mahdollisuuksia, mutta näemme vain sen osan maailmasta, mihin keskitymme. Elämme vääjäämättä kuplassa, mutta on meistä itsestämme kiinni mitä se kupla sisältää.Manifestointia kannattaa harjoitella! 


Nyt tulee kova väite, mutta uskon tähän itsekin vakaasti:

Unelmien toteuttamisesta on 80% unelmointia ja vain 20% tekemistä. 

 Juuri siksi on niin tärkeää opetella haaveilemaan. Antaa sille aikaa, tehdä sitä jatkuvasti ja katsella unelmaa monesta kulmasta. Kertoa siitä jollekin. Haistella, maistella ja tunnustella! Miettiä missä olet nyt ja kuvitella itsesi se jälkeen siellä, missä haluat olla. Sen jälkeen on paljon helpompaa ottaa se ensimmäinen askel. Itse asiassa se saattaa tulla otettua melkein itsestään. 

Vaikka unelmointi on tärkeää, kannattaa opetella nauttimaan myös matkasta. Unelmat kasvattavat meitä vääjäämättä. Voi olla, että matkanvarrella unelma selkenee, tai jalostuu. Voi olla, että kokemukset matkan varrelta saa meidät tavoittelemaan jotain suurempaa... Pääasia, että nautit matkasta, sillä menestys tulee onnellisuudesta, eikä onnellisuus menestyksestä. 

Mietittävää


1. Mitä tekisit, jos kaikki olisi mahdollista?

2. Miksi unelmasi ei ole vielä totta?

3. Onko unelma oikeasti omasi? Emme ole täällä toteuttamassa vanhempiemme, ystäviemme, tai yhteiskunnan odotuksia. Mistä unelmoit, jos olisit odotuksista vapaa?

4. Mikä on se pienin askel, jonka voit ottaa jo nyt unelmaasi kohti?

<3 Riina

Tähän postaukseen sain inspiraatiota näistä kirjoista:
Gounelle: Matka yli onnen esteiden
Maxwell: Testaa unelmasi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti