Eroon Oireista

Maria Nordin eroon oireista

Kaupallinen yhteistyö: Sain kurssin testattavaksi 

Oli todella kiinnostavaa sukeltaa mielen voimaan hieman uudesta kulmasta käsin, sillä pääsin kokeilemaan Maria Nordinin Eroon oireista-verkkokurssia. Kurssi on räätälöity etenkin siitepölyallergisille, mutta siitä saattaa olla hyötyä hyvin monenlaisiin haasteisiin, allergioihin ja yliherkkyyksiin.

Maria opettaa kurssilla menetelmiä, joilla voi poistaa stressiä, rakentaa uusia ajatustottumuksia ja muokata kehoa mikrobiystävällisemmäksi ja mikrobilaji kirjoltaan runsaammaksi. 

Ehkä voimallisin asia Marian kurssissa on harjoituksiin sitouttaminen. Niitä ei pääse pakoon ja se on aivan mahtavaa! Tuloksia tulee aivotyöskentelyssä vain, jos luottaa prosessiin. 

Itse olen saanut kurssista tehokkaita työkaluja stressin vähentämiseen. Esimerkiksi atooppiseen oireiluun stressi vaikuttaa huomattavasti! Stressi saattaa vaikuttaa puolustusjärjestelmäämme ja aiheuttaa tulehdusta, joka sitten näkyy ihottuman pahenemisvaiheena. Atoopikoilla stressi aiheuttaakin varsinaisen noidankehän. Stressin takia ihottuma pahenee, jolloin taas stressi lisääntyy kutinan, sekä ihottuman tuoman sosiaalisen paineen takia, tällöin stressi edelleen lisää tulehdusta ja ihottuma pahenee entisestään.... 

Olen kyllä saanut iho-oireitani vähennettyä huomattavasti tähänkin mennessä hidastamalla arkeamme radikaalisti ja ottamalla käyttöön positiivisen psykologian keinoja, mielikuvaharjoittelua, itsesuggestiota sekä vähentämällä kemikaaleja todella rankalla kädellä kodistamme. Määrätietoinen ja päivittäinen harjoittelu on kuitenkin puuttunut ja Maria antaa tähän todella yksinkertaisen työkalut. 

Poistaako menetelmä mulla ihottumat ja yliherkkyydet sitten kokonaan? Ei, mutta siitä on valtavasti apua stressinhallintaan. Pitemmällä tähtäimellä myös verkkokurssin mikrobiomi osiosta on varmasti hyötyä atopian tuomissa haasteissa!

Suosittelen kurssia etenkin mielenhallinta menetelmistä kiinnostuneille. Kurssista saa jotain uutta omaan työkalupakkiinsa <3

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti