Minimalismi: Käytämme yhteisiä vaatteita teinin ja mieheni kanssa.
Olen kertonutkin täällä extreme minimalistisesta vaatekaapistani, mutta myönnän käyttäväni joskus vaivihkaa myös mieheni vaatteita. 

Jokin aika sitten teini alkoi valitsemaan aamuisin vaatteitaan usein miehen kaapista. Ylisuuret hupparit ja väljät t-paidat oli hänen mielestään mahtavia!

Etsin taannoin kaupasta itsellenikin uutta hupparia, mutta koska en löytänyt täydellistä, niin mietin, että miksen jo lähtökohtaisesti hankisi joitain vaatteita yhteisiksi. Onhan meillä yhteiset vaatteet jo kahdella pienemmälläkin. Heillä on kaksi vuotta ikäeroa, mutta toisen paita, on pienemmälle tunika ja leggaritkin pystyy jakamaan, vaikka kokoeroa hieman olisikin. Pienimillä kaikki vaatteet alusvaatteita lukuunottamatta on yhteisiä. 


 Koska muidenkin perheenjäsenten tarvelistalla oli hupparivaje, ostin miehelle sopivan hupparin, jota minä ja teini voisimme halutessamme pitää. 

Yhteiset vaatteet on muutenkin super hyvä ratkaisu, sillä miksi vaatteita pitäisi jättää tyhjäkäynnille kaappiin? Tämä on kuin perheen sisällä toimiva vaatelainaamo.

 Noh... Itseasiassa en ole ehtinyt käyttää kyseistä hupparia vielä kertaakaan, sillä se on jatkuvasti teinin päällä. Siitä siis tulikin teinin huppari, jota me muut samme hyvällä säkällä lainata. 

- Riina 

Edit: Ai niin! Nykyään jaamme myös puuvillasukat miehen ja teinin kanssa. 

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä👌 Itsellekin tuli vastaan tilanne kun huomasin ettei ollut enää ehjiä sukkia sukkalaatikossa ja miehen laatikko taas tursusi yli niin siirryin vain käyttämään miehen sukkia ja homma pelaa taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tääläkään mies ei ole mikään extreme minimalisti, joten homma pyörii, vaikka sen kaapilla kävis useampi perheenjäsen. Meilläkin on muuten aikuisten puuvillasukat yhteiskäytössä :D Kiva, kun kävit lukemassa!

      Poista