HelmikuuMyönnän, että korona alkaa saamaan introvertinkin jo pikkasen sekasin. Onneksi helmikuu oli täynnä kakkua, kun juhlittiin kahden lapsen synttäreitä samassa kuussa. Tosin ihan vaan perheemme kesken, mutta juhlat lohduttaa silti. 

Katson välillä kauhulla somevaikuttajien instastooryja, kuinka aika moni lomailee nyt hiihtolomillakin Lapissa ja laskettelee hiihtokeskuksissa. Puntit tutisten muistelen Sveitsin hiihtokeskuksen rinnekahvilan koronalinkoa. MUISTA TURVAVÄLIT por favor. 

Helmikuussa Ostin 7 tavaraa ja karsin 9. 

Hankin itselleni TamSilkin"villahousut." Ne eivät kuitenkaan ole 100% villaa,  vaan villasekoitetta. 30% villaa ja 70% akryylia. TamSilk valmistaa kuitenkin tuotteensa Suomessa, mikä on tietenkin loistava uutinen. Käytän villahousuja niin toisien housujen alla, kuin mekon kanssakin. Ne ovat loppujen lopuksi tosi monikäyttöiset! 

Loput hankinnat liittyivät oikeastaan syntymäpäivälahjoihin. Ostimme pienille pienet pikkulegopaketit ja kirjoja. Lisäksi kauppareissulla tarttui mukaan pingispalloja. 

Myönnän, että välillä tylsyyden iskiessä pelataan pingistä olkkarin seinään. Tosin ala, ja yläkerran asunnot ovat tällä hetkellä tyhjillään.'

Aloitin helmikuusa Hesarin jutun innoittama kartoittamaan omien vaatteideni kestävyyttä. On jännä nähdä, onko minimalistinen vaatekaappi käyttökertoina laskettuna myös ekologinen. 

- Riina 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti