Helle saa tekemään kummallisia asioita.

 

Helle on saanut taas pääni pehmenemään. Olen kokenut pidemmän aikaa pientä blogikriisiä ja nyt se sitten kostautui.  

Ihana maatuska- blogi on ollut mahtava alusta jakaa kaikkea ja sellaisena se tulee pysymäänkin. Ymmärrän kuitenkin, että blogin nimi ei heti herätä mitään mielleyhtymää minimalismista, tai pienestä kodissa asumisesta. Itseasiassa perustin Ihanan maatuskan alunperin nimeksi mun yritykselle. Maatuska oli kuuvaamassa kirpeää tuskaa maapallon hyvinvoinnista ja toisaalta maatuskan sisään mahtuu kaikenlaista... Monien sattumusten kautta päädyin ottamaan nimen käyttöön blogilleni. 

Haluan pitää Ihanan maatuskan riemukkaan kirjavana sillisalaattiblogina, johon postailen kaikkea saippua kokeiluista leikkipuistoihin. Huomasin kuitenkin kaipaavani taas myös alustaa, johon voin piirtää selkeitä rajoja, joten puhalsin yhden aiemmin virittelemäni blogini uudestaan henkiin. Aloitin sen tosin alusta. Se olkoon leikkikenttä sille kaikelle, josta itseasiassa olen kirjoittanut jo täälläkin, mutta joka helposti katoaa sen kaiken muun alle. 

Onneksi hellekin helpottaa lopulta ja aina voi olla sekin mahdollista, että viritelmä jää vain yritelmäksi. Haluan kuitenkin katsoa senkin kortin, josko blogikriisini helpottaisi näin. Olen silti niin ylpeä taas tästä pienestä perheblogistani, joka on kivunnut "listoille". Se löytyy Blogit.fi perheblogien listalta sijalta 18. 

Toista blogia voit seurailla osoitteessa www.ministiarkea.blogspot.com

Olisi hauskaa kuulla, mitä te ollette tehneet helteellä? Pehmeneekö teilläkin pää? :D 

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti